Welkom op de website van Administratiekantoor W&T


Welkom op de website van Administratiekantoor W&T
Menu Profiel       Administratie       Particulieren       Contact       Route       Links      


Het profiel van administratiekantoor W&T


Administratiekantoor W & T is actief voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf, ZZP-ers, kleine non-profitorganisaties, alsmede voor particulieren.

Administratiekantoor W & T levert administratieve dienstverlening voor die bedrijven waar geen fulltime ondersteuning nodig is, maar waarbij de ondernemer zijn handen vrij wil hebben om zich geheel te kunnen richten op het opzetten en het verder ontwikkelen van zijn onderneming.

Het kantoor is opgericht op 27 maart 2009 en is gevestigd in Nieuw-Dordrecht aan de Schepershof 51.
Het kantoor is gevestigd aan huis. Dit betekend dus lage overheadkosten. Hierdoor kunnen de werkzaamheden tegen zeer concurrerende prijzen voor u uitgevoerd worden.

Eigenaar Wout (W.T.) Koop heeft in het verleden zeer ruime ervaring (bijna 28 jaar) opgedaan op een groot regionaal accountantskantoor in de Gemeente Emmen en heeft daar alle facetten van de accountancy meegemaakt.
Voor vele bedrijven verzorgde hij de financiŽle administratie van a tot z.
Daarna heeft hij deze kennis ingebracht, als hoofd financiŽle administratie, op een middelgroot bouwkundig adviesbureau in Emmen.

De naam administratiekantoor W & T is afgeleide van mijn voorletters.

Het kantoor is kleinschalig van opzet en dat heeft het voordeel dat een persoonlijk contact ten allen tijde is gewaarborgd. En dit persoonlijk contact betekent, dat u zich als klant thuis kunt voelen in een vertrouwde omgeving.

Informeer eens vrijblijvend wat Administratiekantoor W & T voor u kan beteken.
Dit kan middels het contact formulier en uiteraard via de telefoon.Welkom op de website van Administratiekantoor W&T
Terug naar home